Bilde av Bård Risan

Om Rud Vintage Garage

Rud Vintage Garage AS ble stiftet i januar 2013, og en formell åpning av salgslokalet fant sted den 4. mai samme år. Innehaver og daglig leder Bård Risan har lenge hatt en drøm om å starte en nisjeforretning for veteranbiler, en drøm som nå er realisert i Bilbyen Vest. Mannen bak idéen er ingen fersking på veteranbilmarkedet, han har opparbeidet seg bred erfaring igjennom tiårene.

Hos Rud Vintage Garage sitt 140 kvadratmeter store salgslokale forhandler vi primært med hele, pene og orginale vintagebiler fra 50-, 60-, og 70-tallet. Ved spesielle forespørseler kan vi være behjelpelige med å skaffe biler nyere eller eldre enn dette. Rud Vintage Garage har ingen spesifikk portefølje innen veteranbilmarkedet, fokuset skal være bredt slik at det skal finnes noe for alle og enhver. Verdimessig forhandler vi i prisklasser fra omlag drøye 30.000,- og opp til omlag 350.000,-.

Salgslokalet til Rud Vintage Garage er innredet for å gi en liten bit av bilmiljøet fra tidsepoken disse bilene var nye. Fordelene ved kjøp av vintage-bil idag er MANGE. For biler over 30 år gamle betaler man kun 400,- i årsavgift, omregistrering er gratis og forsikring koster stort sett mellom 750,- til 1.500,- i året. Risan har erfaring med alt fra muskelbiler fra statene, italienske sportsbiler til tyske småbiler bare for å nevne noe. RVG er en forretning der alle salgsobjekter er vurdert til å være i så god stand at hvem som helst, uten for mye teknisk innsikt eller erfaring, skal kunne få oppleve gleden av å eie en veteranbil.

Rud Vintage Garage skal være et samlepunkt for kunder, interesserte og entusiaster. I vår garasje er alle er velkommene til en hyggelig bilprat, utveksling av felles entusiasme, og tilogmed kanskje litt mimring. I tillegg til å selge vintagebiler skal vi føre produkter fra Gulf Oil og Swisswax, anerkjente merker som passer som hånd i hanske sammen med eldre biler.

Følg oss på Faceook eller Instagram for daglige oppdateringer.