1980 PORSCHE 928← TILBAKE TIL VÅRE BILER

1980 PORSCHE 928

EFFEKT:  241 HK

KM. STAND:  215 000 KM

GIRKASSE:  AUTOMAT

KARROSERI:  COUPE

DRIVSTOFF:  BENSIN

HJULDRIFT:  BAKHJULSDRIFT


PRIS:   175 000,-

Da ingeniørene fra Stuttgart med hvite frakker og korrekt mustasj begynte prosjekteringene av sin nye GT-vogn på 70-tallet ble lite overlatt til tilfeldighetene. 928 skulle være en helt annen bil en sportsbilen 911 i alle henseender da de trengte en komfortabel milsluker med v8 og utsøkt komfort og gode ytelser.Den ble lansert på Geneve messen i 1977, men ble ikke solgt før i 1978, og skapte dengang stor oppstandelse med sin futuriske design.

Bilen vi har inne er en 1980 modell, og denne bilen kom til Norge fra Sverige i 2010. Den har hele tiden vært eiet av folk som forstår verdien av å vedlikeholde bilen sin, noe man både ser og merker umiddelbart.

Utvendig er bilen nær mint, ingen rust under, eller korrodert aluminium. Innvendig er den like fin, og porsche sitt legendariske Pascha-interiør er bare blant det aller frekkeste som noen gang er tilbydd i noen modell. Vi har kjørt bilen ca 20 mil, og teknisk er den også tipp topp. Motoren går jevnt og fint uten noen ulyder eller røyk, den gearer som den skal, og ingen underlige lyder i drivverket. Det er en FANTASTISK GT-vogn med deilig v8 lyd, flott komfort og ultraskarp styring. Denne bilen sluker mil, og er helt i en annen verden på veien enn lillebror 911 som føles nervøs og gammeldags i så måte. Alt av luftkjølte Porscher har jo som de fleste har fått med seg skutt enormt i været prismessig siste årene, og i lys av dette kommer de frontmotoriserte modellene sakte men sikkert etter. 928 er virkelig mye bil for pengene, og ser man isolert på det er den bedre enn sin lillebror på nesten alle felt.

Vi tilbyr også å levere den hjem til deg om dette er ønskelig.. Husk også på at vi også samarbeider med profesjonelle aktører innen mekanikk, lakk, interiør ol så ALT kan ordnes om det er noe du som kjøper ønsker å få utbedret Velkommen til en hyggelig bilhandel hos Rud Vintage Garage.